Melegburkolás

Kapcsolat

Sokan nem tudják pontosan, mit is jelent a melegburkolás fogalma. Röviden és tömören megfogalmazva olyan padló, mely tartja a hőt és még mezítláb sem fogsz rajta fázni.

Ide tartozik:

  • laminált padló
  • szőnyegpadló
  • hajópadló
  • lambéria
  • pvc szőnyeg, bár ez már kezd kimenni a divatból

Ha lakásfelújítás előtt állsz, jó, ha előre eldöntöd, megtervezed, hogy melyik helységbe szeretnél meleg, vagy hidegburkolatot. A színek, formák és anyagok nagyban meghatározzák egy hely hangulatát, így ha igazán stílusos és modern otthonra vágysz, kezd el az összhatást felépíteni már a burkolatoktól.

Mi mindenben a segítségedre lehetünk. Szakembereink a legjobb alapanyagok ismeretében, nagy tapasztalattal vállalnak burkolási munkákat. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb stílust a hely adottságainak figyelembevételével. Ha egyszerű és gyors megoldásra van szükséged, válaszd például a laminált padlót. Semmi kétség afelől, hogy napjaink egyik legkedveltebb melegburkolata. Kedvező az ára, könnyen és gyorsan lerakható, nem szükséges hozzá komoly előkészület, és hatalmas a választék a színek és mintázatok között.

Viszont mint minden más, ez is lehet nagyon ronda, ha nem szakember foglalkozik vele. Nem mindegy milyen alapokra fektetjük, szükség van-e kiegyenlítésre, és meg kell nézni milyen rögzítést válasszunk.

Ha nem szereted a félmegoldásokat, válassz minket! Hívj minket és egyeztetjük a részleteket!