Kőműves munkák

Kapcsolat

Minden ami építés, bontás, alapozás, falazás, vakolás, ajtó – ablak beépítés, szigetelés, a kőműves dolga. Manapság nem könnyű jó és megbízható szakembert találni, pedig kőműves nélkül nincs házépítés, vagy nagyobb felújítás.

Cégünk évek óta foglalkozik házak felújításával, építésével. Általában egy személyes konzultáció során felmérjük az igényeket, és legjobb szaktudásunk szerint tanácsokat adunk, tisztázzuk a részleteket. Ezt követően megtervezzük a munkafolyamatokat és részletes árajánlatot adunk. Ha ez neked is megfelel, munkánkat a határidők pontos betartásával, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel elvégezzük, majd az építményt átadjuk, melyre minőséggaranciát is vállalunk.

Te is biztosan azt szeretnéd, hogy problémamentes legyen az építkezésed, és nem akarsz folyton csak idegeskedni. Erre mi vagyunk a legjobb megoldás! Mindent elintézünk helyetted az anyagbeszerzéstől kezdve, egészen a kivitelezésig. Neked csak rá kell mutatnod, mit és hogyan szeretnél, a többit bízd csak ránk!

Sokan maguk vágnak bele egy építkezésbe és közben jönnek rá, hogy ez nem is olyan könnyű feladat. Nem gond, ha nincs rá időd, vagy energiád, hiszen ezért vagyunk mi. Keress minket elérhetőségeinken és egyeztetjük a személyes találkozó időpontját! Várjuk hívásodat!