Hidegburkolás

Kapcsolat

Az építőipar rohamos fejlődésének köszönhető, hogy ma már a hidegburkolás önálló szakmává nőtte ki magát. Az elmúlt években annyi burkolóanyag, fugázó, ragasztó és egyéb eszköz jelent meg a piacon, hogy laikusként szinte lehetetlen eligazodni. Korábban a kőműves csempézett, vagy járólapozott, ma már viszont érdemes szakembert hívni, hiszen nem mindegy milyen felületet kell évekig nézegetni.

Ha járólapot szeretnél lerakni, vagy csempézni kellene a fürdőt, konyhát, fordulj hozzánk bizalommal. Segítünk kiválasztani a megfelelő anyagokat, ugyanis sokmindent kell figyelembe venni. Nem mindegy milyen a falfelület, ahová a burkolat kerül, van-e alatta például padlófűtés, vagy kell-e vízszigetelő réteget beépíteni.

Az építőiparban általánosságban igaz, hogy a rossz minőségű anyagok és a hozzá nem értés hamar megbosszulja magát. Te se bízd otthonod felújítását olyanra, aki nem igazodik ki a ragasztók, fugázók között, vagy nem tudja milyen rögzítési technikával dolgozzon, mert nem tudja felmérni az egyes helyiségek adottságait!

Egy csempét, vagy járólapot csak levésni lehet, ha el akarod távolítani, ezért érdemes elsőre jól megcsinálni. Csapatunk rövid határidőkkel és precízen dolgozik, hiszen addig nem lehet beköltözni egy otthonba, míg nincs min járni.

Hívj minket, ha sürgősen kell egy jó hidegburkoló szakember!