Épületek felújítása

Kapcsolat

Előbb-utóbb minden épületnél elérkezik az az idő, amikor felújításra szorul, legyen szó akár lakásról, akár családi házról. Nem azért kell egy épületet felújítani, hogy jobban nézzen ki, vagy mert nem tetszik a régi vakolat színe, hanem hogy hatékonyabban ellenálljon az időjárás viszontagságainak, jobb legyen a hőszigetelő tulajdonsága.

Ha a te otthonodra is ráfér egy alapos tatarozás, fordulj hozzánk bizalommal! Nem csak felújítjuk, de korszerűsítjük is. A legmodernebb építőanyagokkal dolgozunk, melyek lehetővé teszik, hogy házad energiafelhasználása a legoptimálisabb besorolást érdemelje ki. Ma már minden épülethez szükséges Energiatanúsítvány, ahol egyáltalán nem mindegy milyen besorolás alá esik. Ez nem csak a sárga csekkek miatt fontos, hanem meghatározza az ingatlan piaci értékét is.

Mi arról is gondoskodunk, hogy a csapadék semmilyen úton ne jusson be a házba: a felverődő eső ne rongálja meg a burkolat alját, illetve felülről se tudjon beszivárogni. Fontos, hogy az esővíz megfelelően legyen elvezetve a csatornarendszerig, mert kikezdheti a vakolatot, amibeázáshoz, penészedéshez vezet.

Ahhoz, hogy te is elégedett legyél az elvégzett munkával és a végeredménnyel, a legjobb szakemberekre van szükséged! A legjobb ár-érték arányú megoldásokkal, modern ötletekkel és kiváló minőségű anyagokkal állunk rendelkezésedre! Kérd ajánlatunkat!