Ácsmunkák

Kapcsolat

A tető a ház koronája, legszebb dísze. Masszív, erős szerkezetűnek kell lennie, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Profi csapatunk több éves tapasztalattal épít és javít tetőszerkezeteket és vállal ácsmunkákat.

Milyen munkálatokban segíthetünk ácsként?

  • felmérjük a tetőszerkezet hibáit, és általános állapotát
  • kiválasztjuk a legmegfelelőbb burkoló anyagokat
  • vállaljuk családi és társasházak tetőfedését, a komplett tetőszerkezet megépítését
  • tervezünk és megépítünk könnyűszerkezetes épületet, kocsibeállót, szaletlit, stéget, pergolát, vagyis mindent, ami fából van
  • felújítjuk a pala burkolatú tetőszerkezetet bontási munkálat nélkül

Sokkal pénztárcakímélőbb megoldás, ha rendszeres karbantartással őrizzük meg egy ház általános állapotát, és nem csak akkor fordulunk szakemberhez, amikor már felhalmozódott a sok hiba. Éppen ezért te se habozz, ha bármi problémát fedeztél fel a tetőszerkezetben. Elég egy ferde cserép, amibe már belekaphat a szél, vagy egy megsüllyedt tetőléc, és megbomlik a szerkezet egysége. Ezeket még könnyedén ki lehet javítani, viszont ha sokáig halogatod a javítási munkákat, könnyen nagyobb lehet a baj.

Mi vagyunk azok, akik tető alá hozzák a dolgokat. Bádogos és csatornamunkákkal is fordulj hozzánk bátran! Alapos felmérés után elkészítjük árajánlatunkat, kiválasztjuk a legjobb minőségű anyagokat, melyekre több éves garanciát vállal a gyártó. Várjuk hívásod, ha jó szakembereket keresel!